flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася робоча нарада з головами судів міста Львова

22 лютого 2021, 11:46

19 лютого 2021 року у головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між Вищою Радою правосуддя і Університетом та проведено робочу нарада з головами судів міста Львова щодо обговорення законопроекту № 3711-д та проблем з критичним недофінансуванням  судів.

   

З вітальним та вступним словом до учасників заходу звернулися ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Мельник, заступник голови Вищої ради правосуддя Олексій Маловацький, члени Вищої ради правосуддя Оксана Блажівська та Віктор Грищук, декан юридичного факультету Володимир Бурдін.

Також виступили голова Західного апеляційного господарського суду Борис Плотніцький, голова Львівського апеляційного суду Петро Каблак та голова Восьмого апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха.

Захід був поділений на дві частини. Участь в урочистому підписанні меморандуму та робочій нараді взяв заступник голови Львівського окружного адміністративного суду Віталій Мартинюк.