flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено 10-ий футбольний турнір «Кубок адміністративних судів – 2021»

29 червня 2021, 11:48

26–27 червня 2021 року в м. Одесі відбувся десятий футбольний турнір серед команд адміністративних судів «Кубок адміністративних судів – 2021», приурочений до Дня Конституції України та Днів адміністративної юстиції України у 2021 році.

У змаганнях взяли участь команди Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, Сьомого апеляційного адміністративного суду, Восьмого апеляційного адміністративного суду, збірна Одеського окружного адміністративного суду та П’ятого апеляційного адміністративного суду, збірна Донецького та Луганського окружних адміністративних судів і Першого апеляційного адміністративного суду, Івано-Франківського окружного адміністративного суду, Львівського окружного адміністративного суду, Дніпропетровського окружного адміністративного суду, збірна Шостого апеляційного адміністративного суду, Окружного адміністративного суду міста Києва та Київського окружного адміністративного суду.

Переможцем турніру з мініфутболу стала команда Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду .

Друге місце посіла збірна команда Одеського окружного адміністративного суду та П’ятого апеляційного адміністративного суду.

Третє «бронзове» місце – впевнено посіла команда Львівського окружного адміністративного суду.

Окрім того, гравця команди ЛОАС визнано «Кращим воротарем турніру».

           

Щиро вітаємо футбольну команду суду, пишаємося кожним та бажаємо нових перемог!

Проведення таких турнірів показують, що в системі судочинства вміють не лише трудитись на благо правосуддя, а й зміцнювати здоровий дух працівників судів та підвищувати рівень фізичної культури й спорту.