flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Львівському окружному адміністративному суді

07 липня 2021, 10:23

В рамках Днів адміністративної юстиції, 06 липня 2021 року у Львівському окружному адміністративному суду пройшов День відкритих дверей.

           

До суду завітали студенти ЮРД-12, ЮРД-13, ЮРД-14, ЮРД-15, ЮРД-16, ЮРД-1Б, ЮРД-1Г, ЮРД-1Д та ЮРД-1Ж Львівського національного університету імені Івана Франка.

Зустріла майбутніх правників заступник керівника апарату Спіченко Л.С. та ознайомила зі структурою суду, роботою канцелярії, порядком проходження вхідної кореспонденції і поданням позовних заяв.

Старший судовий розпорядник Печений С.М. провів екскурс залами судових засідань та ознайомив сучасними технологіями проведення дистанційних судових засідань в режимі відео конференції.

  

Юні правники відвідали судове засідання, яке проходило в режимі відеоконференції. Такий формат проведення судових засідання набув особливої популярності у зв’язку із введенням карантину та надання можливості сторонам брати участь в засіданні поза межами суду. Мали змогу поспілкуватися з секретарем судового засідання  Михайлюк М. та помічником заступника голови суду Куч Ю.М., поставити запитання щодо особливостей роботи в суді.

   

Львівський окружний адміністративний суд завжди відкритий для студентів-правників, заохочує до проходження практики та запрошує в майбутньому до співпраці.

 

«Знання – настільки дорогоцінна річ, що їх варто здобувати з будь-якого джерела» Абу-ль-Фарадж