flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львові відбувся круглий стіл на тему: «Проблеми правозастосування при розгляді податкових спорів»

08 грудня 2023, 15:14

07 грудня 2023 року в приміщенні Ради адвокатів Львівської області відбувся круглий стіл на тему: «Проблеми правозастосування при розгляді податкових спорів». Захід був організований комітетом адміністративного права та процесу Ради адвокатів Львівської області, Кафедрою адміністративного та фінансового права юридичного факультету ЛНУ імені Івана Франка, Восьмим апеляційним адміністративним судом та Львівським окружним адміністративним судом. Учасниками заходу були судді, адвокати та науковці.

                                 

З вітальними словами до учасників звернулися в. о. голови Ради адвокатів Львівської області Уляна КОВНА,  голова Комітету адміністративного права та процесу Уляна  ПРИНДОТА, голова Восьмого апеляційного адміністративного суду Олег ЗАВЕРУХА та голова Львівського окружного адміністративного суду Андрій ЛАНКЕВИЧ.

Професор кафедри адміністративного та фінансового права юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка,  доктор юридичних наук, адвокат, член КДКА Львівської області Володимир РЕШОТА виступив з темою «Процесуальні дії податкового органу в адміністративному суді: реалізація принципу диспозитивності та змагальності чи зловживання процесуальними правами»

Практикуючий адвокат Ірина Кушпета ознайомила присутніх з доповіддю на тему «Законодавчі підстави блокування податкових накладних (позиція адвоката)»

Суддя Восьмого апеляційного адміністративного суду Романна ХОБОР презентувала доповідь на тему: «Впровадження технологій в судові адміністративні процеси в Україні».

Також участь в заході взяв заступник голови голова Львівського окружного адміністративного суду Віталій МАРТИНЮК.

На завершення, співорганізатори подякували за участь в заході та плідну дискусію, висловили побажання на подальшу співпрацю.