flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась нарада за підсумками роботи Львівського окружного адміністративного суду у 1-му півріччі 2017 року за участю судді Львівського апеляційного адміністративного суду

28 липня 2017, 11:32

     28 липня 2017 року у Львівському окружному адміністративному суді відбулась нарада за підсумками роботи суду у 1-му півріччі 2017 року.

     У нараді взяв участь секретар другої судової палати, суддя Львівського апеляційного адміністративного суду Затолочний В.С.

     На початку наради головою суду проінформовано присутніх про підсумки роботи Львівського окружного адміністративного суду у 1-му півріччі 2017 року.

     Заступник голови суду Хома О.П. більш детально зупинилася на питанні здійснення судочинства суддями Львівського окружного адміністративного суду у 1-му півріччі 2017 року.

     Суддею Львівського апеляційного адміністративного суду               Затолочним В.С., відповідно до проведеного аналізу судової практики вирішення адміністративним судом області спорів, звернуто увагу суддів на проблемні питання застосування норм матеріального та процесуального права.

     На завершення наради головою суду підведено підсумки роботи Львівського окружного адміністративного суду у 1-му півріччі 2017 року та наголошено на тому, що пріоритетними завданнями для суду у 2-му півріччі 2017 року залишаються забезпечення ефективного і справедливого правосуддя та покращення якості роботи суду загалом.