flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди професійного свята - Дня юриста!

09 жовтня 2017, 13:44

          06 жовтня 2017 року у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду відбулися урочистості з нагоди професійного свята –  Дня юриста.

          Урочисте зібрання відкрив голова суду А.З. Ланкевич, який привітав усіх з професійним святом та оголосив результати проведеного вперше в суді конкурсу у номінаціях: «Юрист-ерудит», «Юрист-ввічливість» та «Юрист-сумлінність».

          Переможцем у номінації «Юрист-ерудит» обрано секретаря судового засідання Палюка М.М., у номінації «Юрист-ввічливість» – судового розпорядника Кукундіна О.В., «Юрист-сумлінність» – помічника судді Козак М.Л.

          Також Грамотами та Подяками Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області та Союзу юристів України відзначено: секретаря судового засідання Фуртака А.В., помічника судді Богаченка В.С., заступника керівника апарату Спіченко Л.С., помічника голови суду Шаравару І.І., помічника судді Козак М.Л., помічника судді Задорожну М.М., начальника відділу кодифікації та статзвітності Стецик О.Ю., провідного спеціаліста відділу з питань персоналу та кадрового забезпечення Горуйко Х.П., провідного спеціаліста відділу організаційного забезпечення розгляду адміністративних справ та архіву Фартух Н.В. та секретаря судового засідання Жовковську Ю.В.