flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В рамках заходу «Схід і Захід разом» львівські та сумські студенти прийматимуть участь у навчальних судових засіданнях в режимі відеоконференції

12 грудня 2017, 16:33

15 грудня в Україні святкується День працівників суду.

      З нагоди цього свята 14 грудня 2017 року Львівський окружний адміністративний суд та Сумський окружний адміністративний суд разом із студентами вищих навчальних закладів міста Львова та міста Суми проведуть спільний навчально-практичний проект для майбутніх юристів під назвою: «Схід і Захід разом!».

      В рамках даного заходу студенти братимуть участь у навчальних судових засіданнях в режимі відеоконференції, зважаючи на те, що сьогодні технічні можливості дозволяють проводити судові засідання без необхідності долати велику відстань до суду, який розглядає справу.

       Місто Львів представлятимуть студенти юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

     Опонентами у навчальному процесі виступатимуть студенти юридичного напряму навчання з Навчально-наукового інституту права СумДУ, Сумського національного аграрного університету, Коледжу СНАУ, Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.

     Даний захід проводитиметься у відкритій формі і всі бажаючі його відвідати запрошуються за адресою: м.Львів, вул.Чоловського, 2, зал судових засідань № 3 (1-й поверх), початок 14.12.2017 року о 10 год. 00 хв. 

    З питань участі в заході та за додатковою інформацією звертатися за тел.: 261-50-00 - помічник голови Львівського окружного адміністративного суду Ірина Шаравара.

    Програма проведення навчальних судових засідань у режимі відеоконференцзв’язку в рамках заходу «Схід і Захід разом»