flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді ЛОАС Ростислав Кузан та Уляна Братичак пройшли стажування у Восьмому ААС

15 жовтня 2019, 15:50

       У період з 07 по 11 жовтня 2019 року судді Львівського окружного адміністративного суду Ростислав Кузан та Уляна Братичак пройшли стажування у Восьмому апеляційному адміністративному суді.

      Під час стажування судді ознайомилися із структурою та організацією роботи Восьмого ААС, із Положенням про автоматизовану систему документообігу Восьмого ААС, вивчали досвід розгляду справ суддями Восьмого ААС, узагальнення судової практики апеляційного суду у справах за адміністративними позовами з приводу сталого розвитку населених пунктів та землекористування, а також узагальнення судової практики у адміністративних справах за участю органів державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення, вивчали досвід щодо внутрішньої і зовнішньої комунікації Восьмого апеляційного адміністративного суду.

     Судді Львівського окружного адміністративного суду мали можливість здобути досвід та обговорити актуальні питання судової практики. Підвівши підсумки проведеного стажування, висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю та можливість черпати нові знання з досвіду колег Восьмого апеляційного адміністративного суду.