flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Державні службовці суду опановують цифрові навички за новим сучасним форматом

12 травня 2020, 16:38

Державні службовці Львівського окружного адміністративного суду успішно опановують цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали.

Відповідно до листа Міністерства цифрової трансформації України від 31.03.2020 на виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2019 року №849, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.

На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно пройти базовий курс з цифрової грамотності.

Наразі, на платформі доступний онлайн-курс «Цифрова грамотність для державних службовців» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/civil-servants), який охоплює можливості та особливості функціонування безкоштовних сервісів Google для використання в професійній діяльності та повсякденному житті.

Після перегляду зазначеного курсу є можливість отримання відповідного сертифікату, що засвідчує успішне проходження базового курсу з цифрової грамотності обсягом 2 години (0,07 кредиту ЄКТС).