flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському окружному адміністративному суді пройшли дні адміністративної юстиції

15 липня 2020, 12:02

Цього року Львівський окружний адміністративний суд уже вдруге організував проведення Днів адміністративної юстиції України.

На виконання наказу голови Львівського окружного адміністративного суду від 21.04.2020 №6 було затверджено План заходів Львівського окружного адміністративного суду щодо проведення Днів адміністративної юстиції України у 2020 році, які тривали з 20 червня по 10 липня 2020 року.

Однак через обставини, які склалися у зв’язку із запровадженням карантинних заходів в Україні, реалізувати такий у повному обсязі не видалось за можливе.

Попри це, у холі суду були розміщені плакати з інформацією про історію створення системи адміністративних судів та про створення Львівського окружного адміністративного суду.

Слід зазначити, що 2 липня 2020 року виповнилося 12 років як суд з успіхом відчинив свої двері для відвідувачів суду.

6 липня 2020 року виповнилось 15 років від дня прийняття Кодексу адміністративного судочинства України. З цієї нагоди ми провели он-лайн опитування відвідувачів суду.

                     

Результати такого опитування свідчать про позитивні зміни в роботі суду, покращення доступу до суду та умов перебування в суді. Респонденти відмітили фаховий рівень суддів Львівського окружного адміністративного суду.

Також з нагоди Днів адміністративної юстиції розроблено буклети з інформацією про суд та адміністративне судочинство та організовано виставку малюнків дітей працівників суду.