flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівників Львівського ОАС нагороджено грамотами та подяками

09 жовтня 2020, 10:25

08 жовтня 2020 року керівництво Львівського окружного адміністративного суду привітало суддів та працівників апарату суду з Днем юриста України.

Урочиста нарада, у зв’язку із запобіганням поширенню на території України коронавірусу COVID-19, не проводилася, однак голова суду Андрій Ланкевич дистанційно побажав усім працівникам щастя, життєвих гараздів, мудрості, далекоглядності, невичерпної енергії та нових професійних здобутків.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня юриста нагороджено грамотами Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області помічника судді Львівського окружного адміністративного суду Анастасію Галійчук, подяку оголошено секретарю судового засідання Наталі Сільник.

Відзнаками Львівської обласної організації Союзу юристів України відзначено помічника судді Вікторію Витвицьку, секретаря судового засідання Христину Іванес та судового розпорядника Юрія Гринкевича.

Грамотою Львівського окружного адміністративного суду, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня юриста, нагороджено секретарів судового засідання Лесю Олійник та Ольгу Редкевич, провідного спеціаліста Марію Гнатик, помічника судді Максима Палюка. Оголошено подяку помічнику судді Ірині Скаб та секретарю судового засідання Анастасії Василько.

Крім цього, зважаючи на карантинні обмеження та відпускний період, з нагоди відзначення Дня Незалежності України додатково вручено грамоту Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області начальнику відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Олександрі Вайді-Ключак та подяку начальнику відділу з питань персоналу та кадрового забезпечення Галині Максимців.