flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася підготовка працівників апарату суду

19 жовтня 2020, 13:55

16 жовтня 2020 року секретарі судового засідання Вадим Гулкевич, Оксана Колодій, Магдалина Надич, Микола Павлішевський, Наталія Сільник та Назар Ходань взяли участь у підготовці працівників апаратів судів та підвищили рівень своєї кваліфікації. У режимі онлайн відбувся семінар на тему: «Робота суду в умовах надзвичайних ситуацій. Особливості роботи суду в умовах карантину».

Для учасників семінару проведені інтерактивні лекції з використанням Power Point на теми: особливості роботи працівника апарату суду в умовах карантинного режиму, порядок дій і засоби безпеки у разі виникнення надзвичайної ситуації, порядок дій і засоби безпеки при загрозі появи озброєного нападника та здатність суду реагувати та відновлювати свою роботу після надзвичайної ситуації.

Лекції провели суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко, провідний спеціаліст Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Тарас Лопушинський, суддя Львівського апеляційного суду у відставці Наталія Курій та суддя, голова Миколаївського районного суду Львівської області Володимир Павлів.

Також, учасники семінару переглянули та обговорили відеоролик на тему: «Біжи-ховайся-чини спротив».