flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду

15 грудня 2020, 15:31

У Львівському окружному адміністративному суді відбулася урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду.

З вступним словом звернувся голова суду Андрій Ланкевич, висловив щирі вітання працівникам та подякував за високий професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання обов’язків незважаючи на карантинні обмеження. Оголосив список нагороджених.

За особистий внесок у діяльність та розвиток органів судової влади, багаторічну плідну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду, нагороджено грамотою Львівського окружного адміністративного суду Роксолану Кондратюк, Лілію Денькович, Йосипа-Данила Кушика, Юрія Жміковського та Михайла Боднара.

Оголошено подяку Львівського окружного адміністративного суду Людмилі Прихідько, Володимимру Богаченку, Оксані Колодій, Ганні Гордійчук та Юлії Бабич.

Також подяку Львівського окружного адміністративного суду оголошено Ренчці Миколі Вікторовичу - командиру відділення Львівського окружного адміністративного суду 3-го взводу охорони підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області, старшому сержанту служби та Яніву Володимиру Івановичу – заступнику командира відділення Львівського окружного адміністративного суду 3-го взводу охорони підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області, старшому сержанту служби.

Нагороджено грамотою Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Володимира Мельника та Орисю Шарко, оголошено подяку Христині Цар та Юлії Жовковській.

За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю, нагороджено Грамотою Ради суддів України Ірину Шаравару та оголошено Подяку Ради суддів України Віті Івашків.

Вже традиційно, з нагоди Дня працівників суду у Львівському окружному адміністративному суді уже третій рік поспіль проводиться конкурс на номінацію «Працівник року».

Попри карантинні обмеження, ми мали можливість провести вказаний захід в режимі он-лайн та визначити переможця на звання «Працівник року - 2020». Переможцем у цій номінації став – помічник судді Борис Саковець.