flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Кравчук В.М. – кандидат на посаду судді Конституційного суду України

17 червня 2014, 14:33

17 червня 2014 року Асоціація правників України організовує в м. Києві (конференц-зал «Володимирський» готелю «Прем’єр Палац», бул. Т. Шевченка/ вул. Пушкінська 5-7/29) зустрічі з кандидатами на посаду судді Конституційного суду України Миколою Гусаком та Володимиром Кравчуком.

Під час зустрічі учасники зустрічі матимуть нагоду поспілкуватись з кандидатами та ознайомитись із пріоритетами роботи у разі обрання до складу КСУ.

Микола Гусак, як суддя Верховного суду України, брав участь у всіх спеціалізованих заходах АПУ на судову тематику та роз'яснював колегам практику та підходи у роботі вищого судового органу країни. Більш того, він бере активну участь у роботі Асоціації у якості члена Ради Комітету АПУ з конкурсного права, збагачуючи роботу цього підрозділу своїм досвідом та експертними порадами.

 

Володимир Кравчук, суддя Львівського окружного адміністративного суду, неодноразово виступав з доповідями на конференціях та форумах Асоціації правників України, вражаючи юристів своєю відвертістю та відкритістю до діалогу та обміну думками.

Одразу після зустрічі відбудеться засідання Комітету з процесуального права, присвячене темі: «Проблемні питання застосування процесуальних та позапроцесуальних механізмів забезпечення єдності судової практики».

 Ознайомитися з інтерв’ю В. Кравчука  можна у виданні «Юридична практика», яке розміщено за посиланням  та з  презентацією на IV Західноукраїнському юридичному форумі АПУ.