flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти відвідали Львівський окружний адміністративний суд

07 червня 2021, 10:29

04 червня 2021 року до Львівського окружного адміністративного суду завітали студенти другого курсу юридичного факультету Львівського торговельно-економічного університету у супроводі доцента кафедри теорії держави і права, к ю.н. Санагурської Г.М.

Студенти мали можливість ознайомитися зі структурою суду, побувати в канцелярії та дізнатися особливості діяльності цього відділу, поспілкуватися із судовим розпорядником та начальником відділу забезпечення судового процесу. Також мали можливість побачити в якому вигляді адміністративні справи надходять до суду та як виглядає уже сформована секретарем судового засідання справа загалом.

  

Цікавим досвідом для студентів стало відвідування судового засідання в режимі відеоконференції. Такий формат проведення судових засідання набув особливої популярності у зв’язку із введенням карантину та надання можливості сторонам брати участь в засіданні поза межами суду.

Такі зустрічі зі студентами проводяться щорічно, в тому числі, з метою закріплення вивченого теоретичного матеріалу з навчальної дисципліни «Адміністративне процесуальне право» та з метою ознайомлення із роботою суду вцілому.

Львівський окружний адміністративний суд завжди радо зустрічає у своїх стінах юних правників, які в майбутньому можуть поповнити лави наших працівників.

Спрагла до знань молодь – запорука  успішного розвитку будь якої цивілізованої країни світу.