flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Львівського окружного адміністративного суду завітали студенти

03 листопада 2022, 09:31

02 листопада 2022 року до Львівського окружного адміністративного суду завітали студенти четвертого курсу юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

          

Керівник апарату суду Орест Томашівський та заступник керівника апарату Людмила Спіченко зустріли юних правників та провели ознайомчу екскурсію будівлею суду.  Студенти побували в канцелярії суду, ознайомились з діяльністю цього відділу, з якого починається знайомство відвідувачів з судом. Побачили зали судових засідань та роботу працівників апарату суду.

Далі студенти потрапили на справжнє судове засідання, де головуючим по справі був голова суду Андрій Ланкевич, який додатково роз’яснив студентам про стадії розгляду справи та деталі перебігу судового засідання.

          

На завершення ознайомчої екскурсії голова суду та керівник апарату суду поспілкувалися зі студентами, розповіли про структуру суду та про завдання, які покладені на працівників апарату.

Від зустрічі у всіх учасників залишилося багато вражень та позитивних емоцій. Частина студентів одразу захотіли стати частиною колективу Львівського  окружного адміністративного суду.

Сократ сказав: «Є тільки одне благо – знання і тільки одне зло – невігластво».

Спрагла до знань молодь – запорука  успішного розвитку українського суспільства.