flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підтримуючи традиції гостинності, Львівський окружний адміністративний суд вкотре відкрив двері для студентської молоді.

22 листопада 2022, 11:52

Цього разу, 21 листопада 2022 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» 3-го курсу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького завітали до Львівського окружного адміністративного суду, де мали змогу закріпити отримані минулого семестру знання з навчальної дисципліни «Адміністративне процесуальне право», побувавши на судовому засіданні. Крім цього студентам провели екскурсію установою, ознайомили зі структурою суду та роботою його канцелярії.

Студенти цього навчального закладу уже не вперше приходять на екскурсію в суд щоб відчути атмосферу та поринути в світ правосуддя. Після таких екскурсій чи не кожен студент мріє зробити свої перші професійні кроки саме тут, у нашій установі.

Сподіваємося, що час, проведений у Львівському окружному адміністративному суді, сприятиме підвищенню рівня правової культури, обізнаності про порядок захисту прав і свобод людини.