flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Львівського окружного адміністративного суду поділились досвідом із слухачами Дніпропетровського регіонального відділення Національної школи суддів України

02 грудня 2014, 11:10

      Відповідно до Графіка підготовки суддів на 2014 рік у Дніпропетровському регіональному відділенні  Національної школи суддів України з 24 листопада по 5 грудня 2014 року у м. Дніпропетровську розпочато підготовку 30 суддів, яких призначено на посаду вперше та суддів окружних адміністративних судів, яких обрано на посаду судді безстроково.

До участі у проведенні занять для суддів-слухачів вперше в практиці запрошено викладачів з іншого регіону. Від Львівської області запрошено суддів Львівського окружного адміністративного суду Кравчука Володимира Миколайовича та Сасевича Олександра Михайловича.

Суддя Сасевич О.М. виступив з лекціями щодо комунікацій судової влади. Зокрема, увагу було приділено набуттю навичок ефективної комунікації судової влади із ЗМІ, громадськістю, їх взаємодія у складних та конфліктних ситуаціях, роль та участь у цій взаємодії прес-секретарів судів. Друга частина лекцій судді Сасевича О.М. стосувалась судового контролю за виконанням судових рішень в адміністративних справах.

Суддя Кравчук В.М. провів лекції щодо проблем податкового законодавства. Предметом обговорення були особливості розгляду адміністративних спорів, повязаних із застосуванням податкового законодавства (поняття арешту майну платника податків, арешту коштів на банківському рахунку, процедура і підстави застосування адміністративного арешту).