flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День захисту дітей

02 червня 2023, 14:28

 Щорічно, починаючи з 1998 року, 01 червня в Україні відзначають національне свято - День захисту дітей, яке покликане привернути увагу громадськості до проблем дітей.

Діти — це радість, це посмішки без причини, це чудовий настрій, який вони дарують, це любов, якою вони діляться, щира та чесна. Діти — це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя.

В рамках цього свята та з нагоди Дня відкритих дверей, 01 червня 2023 року до Львівського окружного адміністративного суду завітали учні 1-Б класу Ліцею «Інтелект» Львівської міської ради, учні 4 класу середньої загальноосвітньої школи № 33 м.Львова та учні 6-Б групи Навчально-виховного комплексу «Інженерно-економічна школа – Львівський економічний ліцей».

Діти мали можливість поринути в атмосферу правосуддя, відвідали канцелярію суду, були присутніми у судових засіданнях та спілкувались із суддями. Кожній групі, відповідно до віку, було презентовано мультфільми на правову тематику: «Слон проти жирафи», Кінь проти хомяка» та «Їжак проти рака».

Заступник голови суду, суддя Віталій Мартинюк, судді Оксана Клименко та Галина Морська радо відповіли на усі питання юних шукачів знань.