flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду

18 грудня 2023, 13:39
     15 грудня 2023 року у Львівському окружному адміністративному суді відбулася урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду, яку розпочали з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
     На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернувся голова суду Андрій ЛАНКЕВИЧ, який подякував колективу суду за щоденну сумлінну, віддану працю, професійне виконання своїх обов’язків та любов до нашого суду. Побажав усім міцного здоров’я, успіхів, щастя, миру та добра. Оголосив список заохочуваних з нагоди свята.
     За сумлінне виконання службових обовязків, високий професіоналізи та з нагоди професійного свята - Дня працівників суду, нагороджено грамотою Львівського окружного адміністративного суду: Оксану КУДЄРОВУ – помічника судді.
     Відзначено подякою Львівського окружного адміністративного суду: Любомира СЕНЧУКА – секретаря судового засідання, Вікторію САВКУ - секретаря судового засідання, Галину СЕХ - провідного спеціаліста відділу документального забезпечення справ та архіву (канцелярія).
     Враховуючи особистий внесок у діяльність та розвиток органів судової влади, сумлінне виконання службових обовязків та з нагоди професійного свята, оголошено подяку Львівського окружного адміністративного суду: Тарасу КАЛИНЦЮ - контролеру 2 категорії 2 відділення 3 взводу охорони 1 підрозділу охорони територіального управління Служби судової охорони у Львівській області, сержанту служби та Олені ПОТІПЕНКО - контролеру 2 категорії 2 відділення 3 взводу охорони 1 підрозділу охорони територіального управління Служби судової охорони у Львівській області, сержанту служби
За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм нагороджено грамотою Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області: Світлану ГІЩИНСЬКУ - головного спеціаліста відділу з питань персоналу та кадрового забезпечення. Оголошено подяку Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області: Маряні ФІМЯР - провідному спеціалісту відділу документального забезпечення справ та архіву (канцелярія).
     За сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності судів нагороджено грамотою Державної судової адміністрації України: Олександру Людмилу ПРИХІДЬКО – головного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності. Оголошено подяку Державної судової адміністрації України: Євгену ГОЙНІ – головному спеціалісту відділу кодифікації та статзвітності.
     За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади, багаторічну сумлінну працю, нагороджено Грамотою Ради суддів України Маряну ВАНЧАК – помічника судді та оголошено подяку Ради суддів України – Юрію КРАСНЕВИЧУ – помічнику судді.
Враховуючи сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності та вагомий особистий внесок у розвиток судочинства нагороджено грамотою Верховного Суду: Іванну ОНИШКО – помічника судді, Анастасію ГАЛІЙЧУК – помічника судді та Ольгу ДЕМКОВИЧ – головного спеціаліста відділу з питань персоналу та кадрового забезпечення. Оголошено подяку Верховного суду: Юлії ПРОЦЬКО – помічнику судді та Христині СТЕПАНЮК – начальнику відділу кодифікації та статзвітності.
 
 
   
 
   
 
    
 
     З нагоди свята, у Львівському окружному адміністративному суді уже третій рік поспіль проводимо ряд конкурсів в наступних номінаціях:
- «Кращий помічник судді - 2023»,
- «Кращий секретар судового засідання - 2023».
- «Кращий керівник структурного підрозділу - 2023»
    Опитування проводились серед працівників суду.
    Кращим помічником судді у 2023 році - обрано Ірину ДВОРЯНИН, кращим секретарем судового засідання – Марію ГАВІНСЬКА, а кращим керівником структурного підрозділу стала – начальник відділу з питань
персоналу та кадрового забезпечення Галина МАКСИМЦІВ.
                                  
    Вже традиційно, з нагоди Дня працівників суду у Львівському окружному адміністративному суді шостий рік поспіль проводиться конкурс на номінацію «Працівник року». Переможцем у цій номінації цьогоріч стала начальник відділу кодифікації та статзвітності Христина СТЕПАНЮК.
 
    Крім того, керівник апарату суду Орест Томашівський оголосив заяву - подяку військового пенсіонера, заступника голови ради ветеранів Навчального центру Національної гвардії МВС України Дмитрака Зеновія Мироновича від 15.08.23 заступнику керівника апарату суду Людмилі Спіченко та працівникам канцелярії за старанність, високий професіоналізм та чуйне ставлення.
     На завершення наради голова суду подякував усім за роботу та побажав невичерпного оптимізму, непохитної віри у свою справу та власні сили, взаєморозуміння та поваги у колективі та скорішої перемоги Україні!