flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Львівського окружного адміністративного суду долучились до Акції і приносили дітям подарунки для Фабрики Святого Миколая «Миколай про тебе не забуде!»

17 грудня 2015, 15:07

       У приміщенні Львівського окружного адміністративного суду з 08 по 16 грудня 2015 року була встановлена чудова, а швидше навіть чарівна скринька для подарунків до дня Святого Миколая для потребуючих дітей. Вшановуючи в ці дні пам’ять великого благодійника Святого Миколая, працівники апарату суду долучитись до благодійної акції, приносили солодощі, канцелярське приладдя, іграшки, дитячі книжки та інші приємні подарунки для діток.

          Метою такої акції було подарувати віру в диво для тих, котрі цього справді потребують. В рамках акції працювала Фабрика Святого Миколая, організовувались святкові акції на вулицях міст. 18 та 19 грудня волонтери - помічники Миколая приходили з подарунками безпосередньо до домівок дітей сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей з особливими потребами, а також організували святкові заходи для дітей в сиротинцях, інтернатах, лікарнях. Акція відбувається вже 15 рік поспіль, організовується МГО „Академія Української Молоді” спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами.

         Зібрана чарівна скринька 16 грудня 2015 року була передана на Фабрику Святого Миколая «Миколай про тебе не забуде!» (Український католицький університет вул.Хуторівка,35а, м. Львів)