flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Почесне звання «Заслужений юрист України» отримав суддя Львівського окружного адміністративного суду

30 грудня 2015, 17:00

      В передсвяткові новорічно-різдвяні дні керівництво Львівського окружного адміністративного суду традиційно провело урочисті збори для суддів та працівників апарату. Проте цього року, окрім святкових привітань, увесь колектив суду обєднала ще одна приємна новина.

    15 грудня 2015 року Указом Президента України № 703/2015 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників суду» за значний особистий внесок у розбудову правової держави, розвиток вітчизняної судової системи, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм почесне звання «Заслужений юрист України» присвоєно Демяновському Галію Семеновичу - суддя Львівського окружного адміністративного суду (у 2008-2015 роках).

    Відзначимо, що саме Демяновський Галій Семенович був одним із перших, хто в 2008 році поповнив склад Львівського окружного адміністративного суду. До цього, починаючи з 2004 року, Галій Семенович пропрацював на посаді судді в Буському районному суді Львівської області. В 2015 році у зв’язку з досягненням шістдесяти п’яти років звільнений  з посади судді.

   Так приємно, коли ряди суддів Львівського окружного адміністративного суду поповнила людина, котра мала повагу в суспільстві, великий досвід, і просто добра людина. І так приємно, коли залишаючи ці ряди, всі ці людські та професійні якості підкріплюються високою нагородою від Президента України за службу державі та людям.

   Тож колектив Львівського окружного адміністративного суду, з почуттям великої поваги зібрався, щоб привітати Дем’яновського Галія Семеновича з нагоди присвоєння йому цього почесного звання «Заслужений юрист України»:

 

Дякуємо Вам, Галію Семеновичу, за натхненну працю, практичний досвід і талант наставника!

Нехай отримана нагорода додасть Вам життєвої енергії.
Здоров
я та благополуччя Вам!

З повагою,

Колектив Львівського окружного адміністративного суду