flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Міжнародним жіночим днем

04 березня 2016, 12:04

                                             

                                                                        Дорогі жінки!

 

       Сердечно вітаємо Вас з прекрасним святом - Міжнародним жіночим днем – 8 березня.

     Починається весна, оживає природа, народжуються нові надії. Важко було б знайти більш чудову нагоду, аби висловити вдячність Жінці, яка несе в собі продовження життя, без якої не було б у світі стільки любові й тепла. В усі часи, Ви наші дорогі жінки були і залишаєтесь символом щастя, миру й злагоди у сімї та суспільстві.

     Бажаємо, щоб сьогоднішнє свято не обмежувалось одним днем, щоб щоденно кожна з Вас була тією жінкою, перед якою схиляють голову незалежно від статусу, рангу та віку.

       Мудреці кажуть: «Царство жінки - це царство ніжності, тонкості і терпіння». І завдання чоловіка – захистити його від усіх можливих життєвих негараздів. Ми безмежно вдячні Вам за любов, розуміння, підтримку, які роблять нас сильнішими, надихають. І саме Ваша небайдужа й відповідальна життєва позиція, як і щоденна праця, є справжньою запорукою миру й стабільності, духовного відродження нашої країни.

       Впевнені, що негаразди і труднощі нашого сьогодення не зможуть позбавити Вас доброї посмішки. Тож від усієї душі бажаємо Вам здоров’я, щастя, радості й любові. Нехай завжди Вам посміхається доля, збуваються мрії й бажання!

 

З повагою

голова суду В.Г. Тертичний

та увесь чоловічий колектив суду