flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Адміністративний процес: погляд зсередини очима майбутніх юристів

07 квітня 2016, 15:46

   З метою підвищення рівня знань, мотивації студентів до саморозвитку, налагодження діалогу з тими, хто має значний досвід роботи у галузі права, зокрема, на посаді судді, у Львівському окружному адміністративному суді практикується проведення оглядово-ознайомчих заходів  для різних груп відвідувачів, переважно школярів та студентів.

    Цього разу бажання побувати у суді, стати слухачами відкритого судового процесу виявили студенти IV курсу юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

 Студенти мали можливість реально спостерігати за розглядом адміністративної справи під головуванням судді Братичак У.В. та суддів Брильовського Р.М. та Кедик М.В.

  Поділитись власним досвідом про щоденну працю  судді, яка передбачає постійне професійне зростання та інтелектуальне збагачення, охоче погодився суддя Львівського окружного адміністративного суду Роман Михайлович Брильовський.

     Також суддя Брильовський Р.М. навів студентам приклади кількох конфліктих ситуацій з власного професійного досвіду, і розповів, як правник, оперуючи знаннями Конституції та законів України, може вирішити ту чи іншу проблему.

      Львівський окружний адміністративний суд щиро дякує студентам, які охоче проявляють інтерес до знань про організацію роботи судів України та щоденну нелегку працю суддів та працівників апарату суду.