flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НАМ 8 РОКІВ! 8 РОКІВ З ПОЧАТКУ ПРОЦЕСУАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЛЬВІВСЬКОГО ОКРУЖНОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ

02 липня 2016, 12:55

    Майже 12 років тому – 16 листопада 2004 року Указом Президента «Про утворення місцевих та апеляційних адміністративних судів, затвердження їх мережі та кількісного складу суддів» було утворено Львівський окружний адміністративний суд.

     В березні 2008 року Виконавчим комітетом Львівської міської ради проведено державну реєстрацію суду як юридичної особи, а 02 липня цього ж 2008 року Львівський окружний адміністративний суд вперше офіційно відчинив двері для відвідувачів та реалізації його головного завдання – здійснення правосуддя.

     8 років – відносно молода дата для роботи суду, проте з кожним роком це точка відліку від якої починається період, коли ефективність суду підтверджує час. І ми - увесь суддівський корпус та працівники апарату Львівського окружного адміністративного суду щодня наполегливо і цілеспрямовано працюємо над цим.    З приємністю відзначаємо, що на протязі восьми років роботи наш Суд займає належне місце серед інших органів національного судочинства та з честю виконує свою місію – захист прав, свобод та інтересів осіб у сфері публічно-правових відносин. Неодноразові слова вдячності та відгуки відвідувачів Суду лише підкреслюють це.

 Створення і подальша робота Львівського окружного адміністративного суду припали на період стрімких змін у житті нашої країни, реформи судової влади України. Проте, незважаючи на різні труднощі, ми твердо віримо і знаємо, що можемо забезпечити високий професійний рівень прийняття незалежних і неупереджених судових рішень, забезпечити утвердження верховенства права та справедливого правосуддя. І тут ми керуємось девізом: «На труднощі не потрібно скаржитись, їх потрібно долати!».

  Вагомий внесок у роботу Суду вносить наш молодий, проте професійний колектив суду: суддівський корпус, працівники апарату.

       В кращих сучасних традиціях практична діяльність суду гармонійно поєднується з науковою та викладацькою. Деякі наші судді та працівники апарату мають вчені звання, наукові праці. Судді та працівники активно залучаються до викладання в Національній школі суддів та до проведення різного роду заходів та тренінгів. Суд активно намагається співпрацювати з міжнародними та громадськими організаціями та бути відкритим для громадян.

     Постійно намагаємось відповідати вимогам сьогодення в час розвитку високоефективних інформаційно-комунікаційних систем.

        Нам є чим пишатися сьогодні і є над чим працювати в подальшому.

   Тож, побажаємо сьогодні один одному, щоб нашу почесну працю завжди супроводжував успіх, а кожний день роботи віддячував визнанням та людською пошаною!