flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання до Дня Державного Прапора України

23 серпня 2016, 09:38

  День Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічне бажання про державність, соборність і самостійність.

    Ми маємо свою територію, свою Конституцію, маємо і національні символи – прапор та гімн.

     Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. А мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн – це момент піднесення, єднання, гордості за рідну країну. У повазі до Державного прапора, проявляються громадянська самосвідомість, вміння і готовність об'єднати сили і подолати будь-які перешкоди, вирішити завдання будь-якої складності. Саме в цьому полягає справжній патріотизм, любов до своєї великої Батьківщини, гордість за свою історію.

   Тож, нехай життя кожного українця завжди буде яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

      Цінуймо ті успіхи і здобутки, які вже маємо. Оберігаймо та шануймо наш Державний Прапор. Виховуймо повагу до нього у дітей та онуків, бо він – авторитет нашої держави, символ, що єднає і веде у майбутнє.

                Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині!

 

                Зі святом Вас, дорогі земляки, українці!