flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди Дня захисника України

13 жовтня 2016, 11:58

                                                           Дорогі співвітчизники!

       14 жовтня Україна відзначає —День захисника України, яке поєдналось з Днем Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. 

     Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

        Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

          У цей день Український народ вшановує подвиг своїх героїв, які в різні часові періоди історії незалежної України боролися за її цілісність, соборність і суверенність, вклоняється перед пам’ятю справжніх патріотів країни, які загинули героями на полі бою за ідеали української державності.

        Сьогодні, коли на сході нашої країни йде неоголошена війна, День захисника України набуває особливого значення. Ми пишаємося нашими героїчними земляками, які, не шкодуючи власного життя, здійснюють подвиги заради самобутності української нації та можливості теперішнім і прийдешнім поколінням українців жити у вільній  країні.

            Тож щиро вітаємо всіх з Днем захисника України.

         Від усього серця бажаєємо Вам міцного здоров’я, невтомності у всіх ваших добрих справах, особистого і родинного щастя, миру і світлого майбутнього. Нехай Ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних.  Будьте справжніми Захисниками для  своїх родин, друзів, для своєї країни.

          Бажаємо Вам і членам Ваших родин міцного здоров'я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі в ім’я розбудови Українського війська!

 

З повагою,

керівництво Львівського окружного адміністративного суду