flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підписано Меморандум про співпрацю між ГО «Відкрита держава» та Львівським окружним адміністративним судом

05 грудня 2016, 11:53

      З метою підтримання практики розвитку відкритої інформації для суспільства, використання сучасних технологій при оцінці державних послуг в мережі Інтернет і відповідного покращення надання даних послуг, між Львівським окружним адміністративним судом та ГО «Відкрита держава» на 2017 рік було підписано Меморандум про взаємодію та співпрацю.

     Взаємодія та співпраця Суду з порталом «Відкрита держава» (www.openstate.info)  передбачає підвищення якості та ефективності виконання функцій Суду, проведення оцінки роботи органів судової влади та підвищення якості надання послуг з використанням технічних можливостей порталу «Відкрита держава», покращення функціонування органів судової влади з урахуванням оцінок громадськості на порталі «Відкрита держава», сприяння врахуванню громадських ініціатив при прийнятті Судом управлінських рішень, поліпшення інформаційної підтримки діяльності Суду.

    Відтак, кожен користувач порталу (www.openstate.info) отримує доступ до інформації про послуги, що надаються Судом, графіку роботи та умов прийому громадян. Також у Вас є можливість оцінити і прокоментувати якість і ефективність виконання функцій Судом на порталі (www.openstate.info).

        Запрошуємо брати участь у побудові відкритого та демократичного суспільства!