flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумкова нарада Львівського окружного адміністративного суду за участю голови Львівського апеляційного адміністративного суду та його заступника

21 лютого 2017, 17:05

      

   

      17  лютого 2017 року у Львівському окружному адміністративному суді відбулась нарада на якій обговорено підсумки роботи Львівського окружного адміністративного суду за 2016 рік.

 

  До участі в нараді запрошено голову Львівського апеляційного адміністративного суду Богаченка Сергія Івановича та заступника голови Львівського апеляційного адміністративного суду Заверуху Олега Богдановича.

  Про роботу суду за звітній період 2016 року, показники навантаження на суддів по надходженню та розгляду справ, про якість розгляду адміністративних справ суддями,  про судовий збір, про кількість виданих виконавчих листів та суми, присуджені до стягнення, про результати роботи відділів суду, суддів та працівників апарату суд доповіли голова Львівського окружного адміністративного суду Ланкевич Андрій Зіновійович, заступники голови Хома Олена Петрівна та Мартинюк Віталій Ярославович .

     На завершення Богаченко С.І. розповів суддям Львівського окружного адміністративного суду про основні процесуальні пістави скасування судових рішень Львівським апеляційним адміністративним судом.