flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Львівським окружним адміністративним судом проведено благодійну акцію

21 грудня 2017, 10:59

            Суддями та працівниками апарату Львівського окружного адміністративного суду з нагоди Дня Святого Миколая проведено благодійну акцію.

       Спільно із соціальним відділом Колегії та Профкому студентів Національного університету «Львівська політехніка» та Громадською організацією «Розвиток громади» 20 грудня 2017 року представники Львівського окружного адміністративного суду, а саме: Андрій Фуртак, Лілія Галан та Світлана Перчак завітали до Роздільського дитячого будинку-інтернату Миколаївського району Львівської області. За добровільні внески придбано предмети першої необхідності, солодощі та фрукти.

           Відвідувачі зі суду познайомилися з вихованцями різного віку, які, в силу своєї хвороби потребують особливої уваги та опіки.

      Надзвичайне враження на гостей справили таланти дітей. Вихователі дитячого будинку-інтернату репрезентували представникам суду малюнки, вишивку нитками та навіть бісером, виготовлені мила та свічки, по-різному оздоблені картини та багато інших виробів ручної роботи.

           Ми щиро переконані, що подібні благодійні акції повинні бути не лише з нагоди Дня Святого Миколая, а постійно. Ми потрібні цим дітям, а вони навчають нас бути добрішими, чуйнішими та уважнішими один до одного.