flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про мистецький талант працівника Львівського окружного адміністративного суду

06 вересня 2018, 10:41

       "Існує тільки одна цінна річ в мистецтві: ви не можете його пояснити" - сказав свого часу відомий французький художник Жорж Брак. Так само складно пояснити, як людина, абсолютно віддалена від мистецтва в своїй професії вдень, - перетворюється в автора барвистих картин вечорами.

     Жовковська Юлія - секретар судового засідання Львівського окружного адміністративного суду, має доволі цікаве та, напрочуд дивне для юриста, хоббі - малювання. Впродовж двох років Юлія презентувала свої роботи для вузького кола друзів та колег, створюючи одну за одною картини в стилі абстрактний експресіонізм. А у вересні 2018-го року наважилась показати свої роботи Львову.

      "У виставковому просторі торгового центру Форум Львів відбувається виставка в рамках проекту 5.АРТ, метою якої є популяризація молодих художників Львівщини. Мати шанс показати свої роботи саме тут давно було моєю мрією! І здавалась вона недосяжною, допоки одного дня я не отримала листа від куратора проекту Діани Матішинець із пропозицією взяти участь у виставці. Без вагань погодилась! Хоч переживала, адже до свого хоббі ставлюсь обережно, плекаю його!" - із захватом розповідає Юля, запрошуючи до перегляду картин молодих митців.

       Усі бажаючі можуть відвідати виставку з 01 вересня по 30 вересня у ТЦ Форум Львів, 3-ій поверх.