flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася урочиста нарада з нагоди Дня юриста

08 жовтня 2018, 14:11

       08 жовтня 2018 року у Львівському окружному адміністративному суді відбулася урочиста нарада з нагоди Дня юриста, яку відкрив голова суду Андрій Ланкевич та привітав усіх зі святом. З вітальним словом також звернулася в.о. керівника апарату Людмила Спіченко.

       За сумлінне виконання службових обовʼязків, високий професіоналізм, значний внесок у зміцнення стану організаційного забезпечення діяльності судів та з нагоди Дня юриста, нагороджено грамотою Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Палюка Максима та нагороджено подякою Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Іванес Христину.

       Також, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня юриста, нагороджено грамотами Львівського окружного адміністративного суду Василько Анастасію, Галійчук Анастасію, Жовковську Юлію, Олійника Юрія, Саковця Бориса. Оголошено подяки Львівського окружного адміністративного суду Витвицькій Вікторії, Гавірко Ользі та Чижук Марʼяні.