flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває VІIІ Турнір з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя «Феміда-2018»

19 листопада 2018, 15:09

         З метою популяризації активного способу життя, зміцнення здоров’я суддів, працівників апаратів судів, працівників інших органів та установ системи правосуддя Рада суддів України та Державна судова адміністрація України під патронатом Вищої ради правосуддя, продовжуючи традицію, розпочали організацію турніру з міні-футболу серед суддів і працівників органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка «Феміди», приурочений до Дня працівників суду.

       Одними із учасників команди «Львівʼяни» (представників судових установ у м.Львові) є працівники Львівського окружного адміністративного суду Борис Саковець та Олег Телиця.

       24 листопада 2018 року відбудуться 2 матчі команди «Львівʼяни» VІIІ Турніру з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя «Феміда-2018».

         На офіційному сайті Державної судової адміністрації України в розділі «Інше» функціонує спеціальна рубрика «Кубок «Феміди» 2018», де Ви можете слідкувати за ходом змагань.