flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робочий візит голови Восьмого апеляційного адміністративного суду Олега Заверухи до Львівського окружного адміністративного суду

01 лютого 2019, 09:02

        31 січня 2019 року в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду відбулася нарада за участю голови Восьмого апеляційного адміністративного суду з головою та суддями Львівського окружного адміністративного суду з організаційно-виробничих питань.

                                                                         

         Олег Заверуха коротко окреслив коло стратегічних питань, над якими планує працювати суддівський корпус апеляційної інстанції у 2019 році. Зокрема зазначив, що слід налагодити системну співпрацю голів робочих груп щодо розгляду проблемних питань судової практики, звернути увагу на покращення як внутрішньої так і зовнішньої комунікації, в тому числі із представниками засобів масової інформації шляхом розроблення різних планів та стратегій, активніше висвітлювати інформацію з робочих питань суду на офіційному веб-порталі «Судова влада» та соціальній мережі Facebook.

           Додатково звернув увагу суддів на неухильному дотриманні правил суддівської етики для підвищення авторитету судді та судової влади загалом.

        На завершення спільної наради висловлено сподівання на подальше удосконалення механізму взаємодії та тісної співпраці між суддями Львівського окружного адміністративного суду та суддями Восьмого апеляційного адміністративного суду в напрямку реалізації принципів правозастосовчої діяльності, яка сприятиме утвердженню принципу верховенства права та справедливості.