flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь суддів Львівського окружного адміністративного суду у тренінгу: «Наставництво (коучинг) у системі формування навичок майбутнього судді»

12 березня 2019, 15:51

11 березня 2019 року у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України відбувся тренінг «Наставництво (коучинг) в системі формування навичок майбутнього судді». Захід організований Національною школою суддів України у співпраці з Проектом ЄС «Підтримка реформ з верховенства права в Україні (ПРАВО-JUSTICE)» для суддів-наставників (коучів) стажувань кандидатів на посаду судді.

Участь в даному заході взяли заступники голови Львівського окружного адміністративного суду Олена Хома та Віталій Мартинюк, а також судді: Роман Брильовський, Зіновій Гавдик, Андрій Гулик, Оксана Карп'як та Наталя Кухар.

Даний тренінг є логічним продовженням роботи Національної школи суддів України, спрямованої на проведення спеціалізованих навчань для допомоги суддям, які виступатимуть у ролі коучів кандидатів на посади суддів під час проходження стажування з адміністративного судочинства. Опрацьовані суддями питання були орієнтовані на підвищення викладацької майстерності та комунікативних навичок, організацію та забезпечення супроводу проходження стажування кандидатами на посаду судді, оволодіння особливостями навчання дорослої аудиторії.