flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завжди будь готовим до надзвичайної ситуації!

20 травня 2019, 10:43

     17 травня 2019 року на базі Західного апеляційного господарського суду за підтримки українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні та Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області для працівників апарату місцевих та апеляційних судів Львівської області відбувся семінар на тему: «Забезпечення безперервної діяльності суду в умовах надзвичайних ситуацій», в якому прийняли участь, зокрема, працівники апарату Львівського окружного адміністративного суду. Серед інших, із доповіддю виступила тренер Проекту, начальник відділу організаційного забезпечення розгляду адміністративних справ та архіву Оксана Котовська.

       Слухачам були запропоновані наступні блоки:

  • Реагування на надзвичайні ситуації та забезпечення безперервної діяльності суду;
  • Дії під час пожежі. Первинні засоби гасіння пожеж;
  • Базові рекомендації щодо дій і поведінки у випадках надзвичайних подій або ситуацій: надання першої долікарської допомоги. Підозрілі пакети і конверти. Повідомлення про замінування;
  • Базові рекомендації щодо дій і поведінки у випадках надзвичайних подій або ситуацій: збройний напад. Масові заворушення та захоплення заручників.

     

      Крім доповідачів та слухачів, у семінарі прийняли участь представники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, Львівської обласної організації ТОВ «Червоний хрест України», Управління служби безпеки України у Львівській області, Головного управління національної поліції у Львівській області, які надали слухачам семінару неоціненні теоретичні знання та практичні навички.

         З нагоди успішного завершення заходу учасникам були вручені сертифікати.