flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь голови суду в ІІ Міжнародній науково-практичній конференції

08 липня 2019, 10:48

Касаційним адміністративним судом у складі Верховного Суду спільно з  міжнародними партнерами: Проектом Європейського Союзу «Право-Justice», Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Програмою USAID (Агентства США з міжнародного розвитку) «Нове правосуддя», Німецьким фондом міжнародного правового співробітництва організовано та проведено ІІ Міжнародну науково-практичну конференцію на тему: «Судовий розгляд податкових і митних спорів: проблеми, виклики, пріоритети», яка проходила у м.Києві 4-5 липня 2019 року.

Серед учасників даного заходу були судді Верховного Суду, адміністративних судів, науковці, юристи-практики, представники державних органів України та зарубіжних країн. Від Львівського окружного адміністративного суду участь в конференції взяв голова суду Андрій Ланкевич.

Міжнародна конференція тривала два дні. В перший день учасники розглянули такі питання: сучасні тенденції судового розгляду податкових і митних спорів в контексті інтеграційних та глобалізацій них процесів; податкові та митні процедури як предмет судового розгляду.

Під час другого дня конференції учасниками було обговорено пріоритетні проблеми судового розгляду податкових і митних спорів. Зокрема проаналізовано особливості розгляду адміністративним судом податкових та митних спорів з урахуванням практики ЄСПЛ.

 

З матеріалами даної конференції можна ознайомитись за посиланням: https://supreme.court.gov.ua/supreme/pokazniki-diyalnosti/konferencii/konferencia_2019_07_04