flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському окружному адміністративному суді проведено Дні адміністративної юстиції України

10 липня 2019, 16:34

    На виконання наказу голови Львівського окружного адміністративного суду від 17.04.2019 №8 було затверджено План заходів Львівського окружного адміністративного суду щодо проведення Днів адміністративної юстиції України у 2019 році, які тривали з 20 червня по 10 липня 2019 року.

        Відтак, з 20 червня по 10 липня відбулася презентація творчих робіт працівників Львівського окружного адміністративного суду.

 

        При вході в суд розміщено інформацію про адміністративне судочинство, також у приміщенні наявні інформаційні стенди.

 

 

        28-29 червня 2019 року команда Львівського окружного адміністративного суду взяла участь в футбольному турнірі «Кубок адміністративних судів - 2019» у м.Києві.

                          

 

       03 липня було проведено зустріч з суддями Львівського окружного адміністративного суду у відставці. Окрім цього, Львівський окружний адміністративний суд відчинив свої двері для студентів ВНЗ м.Львова і області, та інших бажаючих.

       08 липня відбулася зустріч суддів-спікерів та комунікаційної команди Львівського окружного адміністративного суду з експертами з судової комунікації та комунікаційною командою Восьмого апеляційного адміністративного суду щодо обговорення Комунікаційної стратегії Восьмого апеляційного адміністративного округу. Участь у даному заході прийняли судді-спікери ЛОАС Роксолана Качур, Олександр Коморний та начальник відділу Оксана Котовська.