flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар з Комунікацій судів із суспільством

22 липня 2019, 13:09

        19 липня 2019 року у Центрі Митрополита Андрея Шептицького в межах проекту «Судді суддям: сервісно орієнтовані суди на заході України», що реалізується Центром політико-правових реформ, Школою права Українського католицького університету і Центром міжнародної правової співпраці (CILC) за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерландів у рамках програми «Матра», відбувся семінар з Комунікацій судів із суспільством.

        У вказаному заході взяли участь суддя-спікер Львівського окружного адміністративного суду Роксолана Качур та начальник відділу організаційного забезпечення розгляду адміністративних справ та архіву Оксана Котовська.

        Доповідачами були Рутгер Вері – суддя Апеляційного суду міста Арнем/Леуварден, Вікторія Романюк – заступник директора Могилянської школи журналістики, Роман Куйбіда – заступник голови правління ЦППР.

        Метою семінару було обговорення способів Комунікації судів з суспільством, комплексної стратегії зовнішніх відносин, інформування та зв’язки із громадськістю.

        Основними питаннями проведеного заходу були:

  • ключові висновки оціночної місії у травні 2019 року.
  • з чого почати розроблення комунікаційної стратегії?
  • комунікаційна стратегія суду: що, як і коли?

         Учасники семінару ознайомилися з комплексною комунікаційною стратегією, інструментами комунікації – засобами та методами, навчилися визначати пріоритети для забезпечення максимальної ефективності зв’язків із громадськістю, розробляти план дій з метою висвітлення ролі та діяльності суду.