flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася робоча зустріч в рамках проекту «Зміцнення верховенства права в Україні»

16 вересня 2019, 15:47

     13 вересня 2019 року в місті Львові в рамках проекту «Зміцнення верховенства права в Україні» за підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина відбулася робоча зустріч керівництва проекту з суддями, адвокатами, представниками прокуратури, Львівської обласної державної адміністрації, територіального управління Державної судової адміністрації в Львівській області, Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України та працівниками апаратів судів.

     Модератором заходу виступила начальник відділу Львівського окружного адміністративного суду Оксана Котовська. Також, участь у круглому столі взяли суддя Наталія Сподарик та судовий розпорядник Андрій Бончаковський.

     На зустрічі розглядалися надзвичайно актуальні проблеми забезпечення права на справедливий суд в Україні. Присутні долучилися до жвавої дискусії, на якій обговорювалися причини, які в комплексі становлять загрозу для реалізації права людини на справедливий суд. 

     Учасники круглого столу дійшли згоди, що такі заходи потрібно періодично проводити з метою покращення комунікацій між всіма учасниками судового процесу.