flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар-тренінг на тему: «Адміністративна процедура: нові правила взаємодії між владою і громадянами»

23 вересня 2019, 14:52

     Начальник відділу Львівського окружного адміністративного суду Оксана Котовська та головний спеціаліст (із зв’язків з громадськістю та пресою) Світлана Ємельянова 20 вересня 2019 року взяли участь у семінарі-тренінгу у місті Львові на тему: «Адміністративна процедура: нові правила взаємодії між владою і громадянами».

      Метою заходу було ознайомлення посадових осіб органів державної влади і місцевого самоврядування, науковців, громадських активістів з новими правилами взаємодії між владою та приватними особами, що будуть впровадженні після прийняття законопроекту №9456 «Про адміністративну процедуру».

       На семінарі обговорювали вплив даного законопроекту на діяльність кожного державного службовця та посадових осіб місцевого самоврядування, а також як впровадження загальної адміністративної процедури вплине на розгляд усіх заяв та скарг громадян і бізнесу, на інспекційну діяльність органів влади. Будуть змінені процедури досудового оскарження та скасування рішень органів влади, їх виконання.

       Також цікавими були практичні групові заняття, на яких учасники семінару вирішували кейси (справи) за правилами загальної адміністративної процедури.