flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обмін досвідом комунікації між представниками органів правосуддя Львівської області та Нідерландів

11 жовтня 2019, 14:31

       З 6 по 9 жовтня 2019 року суддя-спікер Роксолана Качур та начальник відділу Оксана Котовська взяли участь в складі делегації  у навчально-практичному візиті до Нідерландів в рамках проекту MATRA «Судді для суддів: сервісно-орієнтовані суди Західної України», реалізованому Школою права Українського католицького університету спільно із Центром політико-правових реформ та Centre for International Legal Cooperation.

       Учасники побували у містах Амстердам, Гаага, Утрехт, Арнем, відвідали  міжнародну правничу організацію CILC, суд першої інстанції Court of Midden Nederland, апеляційний суд Court of Appeal Arnhem-Leeuwarden.

    Нідерландську сторону представляли  судді першої та апеляційної інстанцій Рутгер Вері, Лінеке де Клерк, Максім Ферштмен, відповідальна за комунікацію апеляційного суду Сімона Остервеер та керівник проекту Ліно Бросіус.

       Члени делегації досягли мети поїздки, успішно обмінялися досвідом комунікації судових органів першої та апеляційної інстанцій із ЗМІ та громадськістю між представниками органів правосуддя Львова та Львівської області та Амстердаму і провінції Північна Голландія (Нідерланди).