flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь голови суду та судді у конференції на тему: «Інститут наставництва (коучингу) в системі суддівської освіти»

18 жовтня 2019, 09:00

Національна школа суддів України у співпраці з проектом ЄС «Підтримка реформ з верховенства права в Україні (ПРАВО - JUSTICE)» 17 жовтня 2019 року у м.Києві провели конференцію на тему «Інститут наставництва (коучингу) в системі суддівської освіти».

Учасниками даної конференції було широке коло суддівської спільноти, серед якої представники Національної школи суддів України, судді та міжнародні експерти.

Від Львівського окружного адміністративного суду участь в конференції взяли голова суду Андрій Ланкевич та суддя Андрій Гулик.

Метою конференції було дослідити функціонування в Національній школі суддів України достатньо нового інституту наставництва (коучингу) як важливої складової системи суддівської освіти та обговорити шляхи його подальшого вдосконалення.

На завершення підведено підсумки проведеного заходу та окреслено перспективи інституту наставництва (коучингу) з урахуванням європейського досвіду міжнародних експертів.

 За результатами роботи конференції будуть підготовлені рекомендації для вдосконалення процесу стажування майбутніх суддів та осіб, які вже призначені на посаду судді.