flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Львівського окружного адміністративного суду підвищили рівень своєї кваліфікації

29 жовтня 2019, 13:56

     28 жовтня 2019 року судді Львівського окружного адміністративного суду: Наталія Грень, Олександр Коморний, Ростислав Москаль та Наталія Сподарик взяли участь у семінарі на тему: «Міжнародний та український досвід попередження розповсюдження сексистської реклами: співпраця споживачів реклами із виконавчою та судовою гілкою влади».

       

        Захід проведений Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України з метою підвищення рівня кваліфікації суддів.

      З вступним словом до слухачів звернулися Оксана Польна, директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України, Надія Стефанів, суддя Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду, Ірина Лилик, голова Громадської організації «Українська Асоціація Маркетингу».

        На семінарі проведені інтерактивні лекції за темами: сучасні судові практики у сфері регулювання рекламного ринку, останні тренди на рекламному ринку: чому споживачі реклами ідуть до суду? Ознайомилися із українським досвідом протидії дискримінаційній рекламі, розглянули практичні аспекти здійснення контролю за дотриманням законодавства про рекламу та обговорили практику розгляду цієї категорії справ у судах І інстанції. Працювали в малих групах.

        Учасники семінару підвели підсумки та отримали сертифікати Національної школи суддів України.