flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорення актуальних питань цінностей правосуддя

15 листопада 2019, 16:51

     Голова Львівського окружного адміністративного суду Андрій Ланкевич та суддя Роксолана Качур взяли участь у зустрічі, яка проходила 14-15 листопада 2019 року в м.Львові у форматі семінару для суддів I та II інстанцій на тему: «Цінності в судовій діяльності».

 

     Семінар організований в рамках проекту «Судді суддям: сервісно орієнтовані суди на заході України», який почало реалізовувати Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Центром політико-правових реформ, Center for International Legal Cooperation (Гаага, Нідерланди) та Українським католицьким університетом.

     Даний проект спрямований через зустрічі українських суддів з голландськими колегами та залучення українських експертів на підвищення орієнтованості судів на користувачів судових послуг, покращення комунікації судів із суспільством, підвищення ролі цінностей у судовій діяльності.

     Учасники заходу обговорили актуальні питання цінностей правосуддя і доброчесності через розгляд дилем, а також узагальнили висновки щодо зміцнення суспільної легітимності та довіри.