flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення кваліфікації суддів Львівського окружного адміністративного суду

28 січня 2020, 12:08

З метою підвищення професійного рівня та підтримання кваліфікації, судді Львівського окружного адміністративного суду: Братичак У. В., Гавдик З. В., Карп’як О. О., Клименко О. М. і Кухар Н. А. взяли участь у навчальному тренінгу «Актуальні питання написання судових рішень у світі новел процесуального законодавства в адміністративному судочинстві».

Навчання відбулось у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України в межах тижневої підготовки суддів окружних адміністративних судів, та тривало упродовж 20-24 січня 2020 року.

Посеред актуальних тем, які увійшли в основу проведеного заходу, були зокрема: новели Кодексу адміністративного судочинства України в судовому процесі; особливості написання судових рішень у позовному, спрощеному провадженнях, та в окремих категоріях справ; судові рішення у зразкових та типових справах, тощо.

З-поміж лекторів, задіяних в межах навчання, були також й судді Львівського окружного адміністративного суду Качур Р.П., Москаль Р.М. Сасевич О. М., Коморний О.І. та Кравців О. Р.

За наслідками проведеного тренінгу усі учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.