flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершилась підготовка секретарів судового засідання

06 березня 2020, 15:56

У період з 02 березня по 06 березня 2020 року секретарі судового засідання Тарас Тур та Андрій Карпа пройшли підготовку у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України з метою підвищення рівня кваліфікації.

Серед викладачів, які були задіяні до програми підготовки, були й судді Львівського окружного адміністративного суду Оксана Клименко, Олександр Коморний, Олександр Сасевич, Олег Кравців та начальник відділу Оксана Котовська.

Протягом тижня слухачі вивчали різноманітні теми, удосконалювали свої знання шляхом прослуховування інтерактивних лекцій з використанням презентацій Power Point та виконанням практичних завдань.

Значну увагу було приділено саме статусу секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів, статусу державної служби та служби в судовій системі в умовах децентралізації влади, організації адміністративного судочинства, дисциплінарній та матеріальній відповідальності державних службовців, антикорупційному законодавству, впливу конфліктних ситуацій на ефективність роботи колективу суду, етичним основам судової діяльності та професійну етику працівників апарату суду, етику спілкування працівників суду з маломобільними групами населення. Опанували теми різних форм впливу на суд та способи захисту незалежності судової влади, основи тайм-менеджменту. Також ознайомилися із порядком дій і засобами безпеки у разі виникнення надзвичайної ситуації і загрози збройного нападу.

В останній день навчання учасники отримали сертифікати Національної школи суддів.