flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Етика працівника апарату суду

10 червня 2020, 16:15

Сьогодні відбувся онлайн-семінар, організований Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України для працівників апаратів судів на тему: «Особиста професійна та організаційна етика працівника апарату суду», в якому взяли участь головний спеціаліст відділу діловодства та обліку звернень громадян (канцелярія) Марія Ферт, провідний спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Олена Джула та головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення розгляду адміністративних справ та архіву Алла Думанівська.

На заході розглянули тему «Професійна етика працівника апарату суду», яку представив доцент кафедри давньої історії України та архівознавства історичного факультету Львівського національного університету ім. І.Франка Степан Білостоцький.

Суддя Жовківського районного суду Львівської області Зорян Оприск ознайомив слухачів із загальними правилами етичної поведінки державного службовця, міжнародним кодексом поведінки державних посадових осіб та правовим регулюванням етики державного службовця в Україні.

Заступник начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Марія Коник та суддя Зорян Оприск провели онлайн-практикум щодо етичних стандартів поведінки працівника апарату суду.

Також на навчанні послухали міні-лекцію директора Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксани Польної, на якій була викладена інформація про роль цінностей в житті людини.

Розглянули тему судді Буського районного суду Львівської області Ганни Шендрікової про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.