flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пройшли підготовку спеціалісти відділу з питань персоналу та кадрового забезпечення

12 червня 2020, 15:20

10-12 червня 2020 року начальник та спеціалісти відділу з питань персоналу та кадрового забезпечення Львівського окружного адміністративного суду Галина Максимців, Ольга Демкович, Лілія Денькович та Марія Гнатик пройшли підготовку для спеціалістів з питань персоналу місцевих (окружних) та апеляційних судів.

Навчання організоване Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України та проведене в онлайн додатку ZOOM.

Серед числа викладачів були суддя, голова Бродівського районного суду Львівської області Ольга Бородійчук, керівник апарату Волинського апеляційного суду Оксана Підгайна, керівник апарату Чернівецького окружного адміністративного суду Крістіна Руснак, начальник відділу ТУ ДСА України в Волинській області Ганна Корж, заступник начальника ТУ ДСА України в Львівській області Марія Коник, психолог Ольга Уралова, доцент кафедри менеджменту та соціальних наук Львівського навчально-наукового інституту ДЗВНЗ «Університет банківської справи» Надія Дзендзюра.

Протягом трьох днів висококваліфіковані фахівці викладали лекції щодо питань антикорупційного законодавства, управління персоналом, статусу начальників відділу, завідувачів секторами, головних спеціалістів місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції, надання щорічних відпусток, дисциплінарної відповідальності працівників апарату суду, вступу на державну службу, вивчення методів та технік тайм-менеджменту, організації роботи кадрової служби, соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, труднощів українського правопису.

Також на лекціях проведений тренінг: як подолати прокрастинацію та «прокачати» мотивацію. Техніки роботи в КПТ методі та мотиваційному підході.

Учасниками підготовки виконано практичне завдання щодо пунктуаційно-орфографічного практикуму.