flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Провідні спеціалісти Львівського окружного адміністративного суду підвищили рівень своєї кваліфікації

28 серпня 2020, 15:05

28 серпня 2020 року провідний спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Олена Джула та провідні спеціалісти відділу організаційного забезпечення розгляду адміністративних справ та архіву Марина Бенедик, Надія Кунанець, Богдана Дзьоба взяли участь у підготовці працівників апаратів судів та підвищили рівень своєї кваліфікації на 2020 рік в режимі «онлайн». Семінар відбувся на тему: «Організаційно-правові засади діяльності архівів у судах».

Навчання організоване Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України та проведене в онлайн додатку ZOOM.

Керівник апарату Львівського апеляційного суду Любов Літенець провела дискусію про архів суду та проблемні питання і практику їх вирішення.

В режимі «онлайн» на тему: «Міжнародні стандарти у сфері архівної справи» прочитав інтерактивну лекцію доцент кафедри давньої історії України та архівознавства історичного факультету Львівського національного університету ім.І.Франка, кандидат юридичних наук Степан Білостоцький.

Директор Наукової бібліотеки Львівського національного університету ім.І.Франка, кандидат історичних наук Василь Кметь поділився з учасниками темою архівної евристики і електронного архівування документів.